promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronos előzetessel támad Ryan Reynolds friss agymenése
Borítókép:  Disney/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megkapta szinkronos előzetesét a Free Guy, ami lesz annyira beteg, mint a Deadpool.

Amikor láttam az eredeti nyelvű előzetest, már akkor imádtam, hogy elkezdik fikázni benne a Disneyt, mivel a Free Guy is az egyik gyermeke lesz a Fox-szal való egyesülésnek. Nem kell félni, az alkotás szeretne annyira őrült lenni, mint a Deadpool, és Ryan Reynolds ebben is hős lehet, csak itt egy videójátékban kell teljesítenie.

Mondanám, hogy eredeti az ötlet, de hát van itt egy kis Truman Show, egy kis Mátrix, egy kis Ready Player One, meg hát sorolhatnánk. Ha úgy vesszük, ezeknek a stílusparódiája az egész. Annyiban azonban más a helyzet, hogy Reynolds egy NPC-t (non-player-character), vagyis nem játszható karaktert alakít egy olyan világban, ami elsőre úgy néz ki, mint a GTA Online. 

Akik soha az életükben nem játszottak videójátékokkal, azoknak most felnyitom a szemét. Az NPC egy előre megírt programozás alapján fut. A játékban a karaktered kirabol egy bankot, és neki az a feladata, hogy lefeküdjön a földre. Gyakorlatilag olyan, mint egy statiszta a filmben, élethűbb tőle az egész szituáció.

Reynolds azonban nem akar többé NPC lenni, ezért öntudatra ébred. Muszáj így mondani, mert mégis csak mesterséges intelligenciáról beszélünk. Guynak később nagyobb küldetése lesz annál, hogy jófiú legyen, mivel rájön arra, hogy a játékot törölni akarják, így egy avatár segítségével megpróbálja megmenteni a világát.

Nagyon nem szabad félnünk a Free Guytól, mert az előzetes csábító, a rendezést ráadásul a Stranger Things producere, Shawn Levy vezényelte le.

Free Citybe a tervek szerint 2020. július 2-án látogathatunk el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás