promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hans Zimmer szerzi a 25-ik James Bond film zenéjét
Borítókép:  JENS KALAENE / DPA / dpa Picture-Alliance
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remélhetőleg ez hatással lesz arra is, hogy ki énekli majd a Nincs idő meghalni betétdalát. 

Sokan úgy voltak vele, hogy ennél ünnepibbé már nem nagyon lehet tenni a Bond 25-öt. Kultikus színészek, Rami Malek lesz a főgonosz, és még Daniel Craig is visszatér erre az utolsó munkára. Az 51 éves színésznek ki kellett mondania a múltkor, amit már mindenki tudott, vagyis, hogy tényleg most fogja eljátszani utoljára James Bondot.

Craig ugyebár a 21. Bond-mozi, a 2006-os Casino Royale óta alakítja a karaktert. Volt baja a Nincs idő meghalnival, mivel úgy megsérült a forgatáson, hogy még a lábát is meg kellett műteni. Végül azért minden összejött, és remélhetőleg egy olyan alkotást kapunk, ami méltó a jubileumhoz.

A zenét már biztosra vehetjük, hogy rongyosra lesz hallgatva, mivel a legnagyobb filmzenei mester, Hans Zimmer vállalta be a komponálást a No Time to Die-hoz. Legutóbb amiatt volt középpontban a zeneszerző, mert szinte állandó társának, Christopher Nolannek mondott nemet, és el kellett utasítania, hogy megcsinálja a Tenethez a muzsikát.

Aggodalomra semmi ok, mert a páros nem kapott össze semmin, azonban Zimmer döntési kényszerben volt, mivel párhuzamosan forgott Nolan új alkotásával a Denis Villeneuve-féle Dűne, aminek a könyv változatát imádja Zimmer, így akkor ezt kellett választania.

A mostani munkájánál újabb nagy kedvencet húzhat le a bakancslistájáról a zeneszerző, és nem kizárt, hogy az év egyik legjobb filmzenéjét kapjuk majd meg tőle. Reméljük az ő személye hatással lesz a betétdalra, és arra is, hogy ki adja elő. Nekem mindegy, csak ne valami hirtelen felkapott idétlen popsztár legyen, de hát ez remélem eszébe se jutott senkinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás