Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szinkronosan is megérkezett a Fekete Özvegy előzetese

Szinkronosan is megérkezett a Fekete Özvegy előzetese

Zene, Film & Kultúra

Szinkronosan is megérkezett a Fekete Özvegy előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:11

A középpontban természetesen Scarlett Johansson-nal, és Budapesttel, mivel nálunk forgatták.

Bár szerintem utóbbi nem új információ senkinek. Az előzetes is persze leleplezi ezt, mivel ismerős helyszínekkel fogtok találkozni. A színésznő sokáig vendégeskedett nálunk, és az ő karakterével fog indulni a Marvel-moziverzum negyedik fázisa.

Az első előzetes, ahogyan az lenni szokott, még nem akar felfedni túl sok mindent, de találkozunk benne Thaddeus „Thunderbolt” Ross tábornokkal, láthatjuk Taskmastert, azaz Kiképzőt, aki a főellensége lesz a filmnek, és Fekete Özvegy családját is, amit már előzőleg leleplezett Johansson a Vanity Fair-nek az egyik interjúban:

„Valahogy úgy tudnám összefoglalni, hogy a film az önmaguknak való megbocsájtásról, és kicsit a családról is szól.”

A Marvel elnöke, Kevin Feige is nyilatkozott a filmről, aki szerint a Fekete Özvegyet is látnunk kell ahhoz, hogy még tisztább legyen a kép a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban:

„A karakter sok dolgot véghezvisz a Végtelen háborúban és a Végjátékban, amit a Fekete Özvegy megnézése után fogunk igazán megérteni.”

A Fekete Özvegy történései a Polgárháború és a Végtelen háború eseményei között fognak játszódni. Az alkotás 2020. április 30-án debütál nálunk.

Borítókép: Disney