Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kedvcsinálót kapott a Hang nélkül 2

Kedvcsinálót kapott a Hang nélkül 2

Zene, Film & Kultúra

Kedvcsinálót kapott a Hang nélkül 2

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 16:33

Alig kell már várnunk a Hang nélkül folytatására, az előzetesre meg még kevesebbet.

A Hang nélkül valódi meglepetésfilm volt, amiben John Krasinski is megmutatta, hogy egy teljesen más világban is remekül tud érvényesülni. A második részt is ő fogja írni és rendezni, és ezen a ponton már el lehet spoilerezni azt nyugodtan, hogy szereplőként már nem tud visszatérni. Bár meglephet minket valamilyen visszaemlékezős jelenettel, ez majd kiderül.

A történet nem sokkal az első rész után veszi fel a fonalat. Az idő megy, és a Millicent Simmonds és Noah Jupe által megformált Abbott gyerekek azért nőttek kicsit, és persze visszatér Emily Blunt is, akin innentől már jóval nagyobb felelősség lesz.

„Az első filmben a két felnőtt főhős értékei szembementek egymással, ez volt a túlélés és a boldogulás. Az én karakteremnek a túlélés számított, de Emily Blunt tudta, hogy a boldogulás is fontos, mivel fel kell nevelnie a gyerekeket, hogy életrevaló felnőttekké váljanak. Mivel én már nem vagyok a filmben, Emilynek vívódnia kell azon, hogy talán a túlélés a helyes, az ő elképzelése pedig túl veszélyes”

– nyilatkozta John Krasinski a Total Filmnek, aki nem egy tipikus folytatást szeretne.

Az első teljes előzetesből okosabbak leszünk, ami információk szerint már 2020. január elsején megérkezik. Most csak egy félperces kedvcsinálót kaptunk, de legyetek csendben, amíg nézitek, különben jönnek a szörnyek.

A Hang Nélkül 2 elvileg egy héttel az amerikai bemutató után, 2020. március 26-án debütál nálunk.

Borítókép: Paramount