promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehetett érezni, hogy Daenerys rossz útra tér a Trónok harcában
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage szerint is végig ott volt a levegőben, hogy a Sárkányok Anyja bekattan.

Mielőtt begördült volna a Trónok harca utolsó évada, már akkor sok rajongó megjósolta, hogy Daenerys Targaryen karaktere pálfordulást fog venni. Nem tudtad, hogy mi fog történni, de mégis valahogy érezted. George R. R. Martin talán egyik legerősebb fordulata ez, ami miatt nézők milliói háborodtak fel. Ezután talán sokan megbánták, hogy a Daenerys nevet adták a gyereküknek, mert hát ebből is volt bőven.

Anno a Daeneryst megformáló Emilia Clarke is nyilatkozott a sorozat lezárásával kapcsolatban:

„Az embereknek megvan a saját véleményük, és ehhez joguk is van. A művészetet sok módon lehet értelmezni és elemezni is. Sajnálom, hogy nem az a lezárás volt, amire a nézők vágytak, azonban nem lehet mindenkit boldoggá tenni.”

Azért is hoztam ezt most fel, mert Peter Dinklage is hasonló dolgokról beszélt a The New Yorkernek, és kijelentette, hogy mindenkinek meg kell legyen a saját véleménye:

„Nem beszélhetek mindenki nevében, de sokan inkább azért dühösek, mert nem akarták, hogy vége legyen. Szerintem a készítők remek munkát végeztek.”

Közben a Tyriont megformáló színész is végig érezte a levegőben, hogy a Sárkányok Anyja rossz útra fog térni:

„Történik ilyen fordulat. Szörnyek születnek, és nem is számítasz rá. Megszavazzuk őket, majd másfelé nézünk. Üzenem azoknak, akik dühösek, mert hittek a karakterben és megszerették, hogy ez végig ott lógott a levegőben.”

Tyrion aztán tényleg a saját szemével láthatta ezt, mivel Daenerys tanácsadója volt a szériában, a karaktere azonban nem érezte a veszélyt. Sokan még mai napig gyűlölik azt az epizódot, amikor Daenerys átváltozik, pedig a Sárkányok Anyja vérontása valóban sorozattörténelmi pillanat volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás