promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy régi közkedvelt karakter is felbukkanhat a Skywalker korában
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A klónok háborúja sorozat egyik szereplője nem kizárt, hogy benne lesz a Skywalker korában.

Mivel a Skywalker kora az eddigi 8 filmet fogja lezárni, nagyon sok utalásra, sőt, még a kiterjesztett univerzumra való kikacsintásra is számíthatunk. Elég csak a hivatalos előzetesre gondolni, ahol az egyik képen a Lázadók című animációs sorozat híres űrhajóját, a Szellemet láthattuk.

Ráadásul J.J. Abrams még azt is elhintette, hogy a Klónok háborúja sorozat egyik közkedvelt karaktere is felbukkanhat a Skywalker korában. A rendező egy japán filmes magazinnak adott interjút, amikor megkérdezte az újságírót, hogy ki a kedvenc Star Wars karaktere. Ő rávágta, hogy Ahsoka Tano. Mire Abrams ezt válaszolta:

„Hmm, szóval Ahsoka? Akkor érdemes jól odafigyelned a Skywalker kora közben.”

Akik esetleg nem követték A klónok támadása és A sithek bosszúja között játszódó sorozatot, Ahsoka Tano Anakin Skywalker tanítványa volt, aki egy hosszabb, és egy rövidebb fénykarddal aprította a droidokat a szériában. Később a Lázadók-ban is felbukkant néhány epizód erejéig, majd szembeszállt Darth Vaderrel, ahol szembesült a Sith Nagyúr valódi énjével. Mondanom sem kell, hogy ez az epizód a széria egyik legemlékezetesebb része. Minden alkalommal kiráz tőle a hideg.

Más kérdés, hogy mennyire jó ötlet a kiterjesztett univerzumot belekeverni a Star Wars-filmekbe. Értem én, hogy ugyanaz a világ, de akik nem követték a sorozatokat, azoknak már Maul felbukkanása a Soloban is érthetetlen volt. Bár nem hiszem, hogy Ahsokának egy fan service cameonál több szerep jutna a Star Wars 9. részében. Ennek ellenére örülnék, ha végre az élőszereplős megjelenését is láthatnánk a karakternek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás