Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Túl a 25 ezren – imádja a közönség a SEVELED című filmet

Túl a 25 ezren – imádja a közönség a SEVELED című filmet

Zene, Film & Kultúra

Túl a 25 ezren – imádja a közönség a SEVELED című filmet

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:13

Már több mint 25 ezren látták az év leghazudozósabb vígjátékát.

Nagy nézői lelkesedés övezi Orosz Dénes új filmjét. Egy hét alatt már nagyon sokat látogattak el a mozikba, hogy elsők között nézhessék meg az ünnepek magyar komédiáját. A legfrissebb kutatások szerint a nézők 100 százaléka szívesen ajánlaná ismerőseinek az év leghazudozósabb vígjátékát.

Kiemelkedően pozitív közönségreakcióról árulkodnak a SEVELED Facebook oldalára érkezett kommentek is, amik szinte kivétel nélkül méltatják a film humoros fordulatait, érzelmességét és szereplőgárdáját.

A főszereplők mellett számos neves színművészt is feltűnik a vásznon: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Luca Bercovici, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is szerepet kapott a romantikus vígjátékban.

A nézők visszajelzései alapján izgalomban, humorban, romantikában biztosan nincs hiány a SEVELED-ben, amely tökéletes választás lehet karácsony közeledtével. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia már elérhető a mozikban az InterCom forgalmazásában.

Borítókép: IMDb