promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl a 25 ezren – imádja a közönség a SEVELED című filmet
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már több mint 25 ezren látták az év leghazudozósabb vígjátékát.

Nagy nézői lelkesedés övezi Orosz Dénes új filmjét. Egy hét alatt már nagyon sokat látogattak el a mozikba, hogy elsők között nézhessék meg az ünnepek magyar komédiáját. A legfrissebb kutatások szerint a nézők 100 százaléka szívesen ajánlaná ismerőseinek az év leghazudozósabb vígjátékát.

Kiemelkedően pozitív közönségreakcióról árulkodnak a SEVELED Facebook oldalára érkezett kommentek is, amik szinte kivétel nélkül méltatják a film humoros fordulatait, érzelmességét és szereplőgárdáját.

A főszereplők mellett számos neves színművészt is feltűnik a vásznon: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Luca Bercovici, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is szerepet kapott a romantikus vígjátékban.

A nézők visszajelzései alapján izgalomban, humorban, romantikában biztosan nincs hiány a SEVELED-ben, amely tökéletes választás lehet karácsony közeledtével. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia már elérhető a mozikban az InterCom forgalmazásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás