Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszakapta a Cinema Cityjét a Mammut

Visszakapta a Cinema Cityjét a Mammut

Zene, Film & Kultúra

Visszakapta a Cinema Cityjét a Mammut

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:35

Vége a felújításnak, szóval tárt kapukkal várja a nézőket a Cinema City Mammut 2.

December 12-e csütörtök estétől már újra lehetett mozizni a Mammut 2-es Cinema Cityben. Nem volt könnyű menet, mert már három hónapja tartott a mozi felújítása, amin ötven szakember folyamatosan dolgozott.

A Cinema Cty Mammut 2 mind az 5 terme teljes felújítást kapott, ráadásul az egyikbe Dolby Atmos hangrendszer került. Ez a formátum 64 hangsugárzóval éri el, hogy tényleg maximálisan körülvegyen minket a film. Itt még a mennyezeten is van hangsugárzó, az úgynevezett „Top Surround”.

A beruházást nem aprópénzből vitték véghez: 2 millió euróból hozták össze, és fejlesztették a technikát, de kicserélték a székeket és a vásznakat is. A munkáról a lenti videóban láthatunk is néhány pillanatot, amiben megmutatják nekünk, hogy tényleg az egész mozit kibelezték.

A mozi teljes befogadóképessége 880 néző. Fogalmam sincs a régié mennyi volt, de gondolom ebben nem történt változás, legalábbis a videó erről árulkodik.

2020 tavasázra készülnek megnyitni a Cinema City Mamut 1-et is, ahová a hagyományos termek mellé Kelet-Európa legnagyobb VIP-termét akarják bepasszírozni.

Borítókép: Cinema City