Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Galantis és Dolly Parton összeállt egy közös dalra: Faith

A Galantis és Dolly Parton összeállt egy közös dalra: Faith

Zene, Film & Kultúra

A Galantis és Dolly Parton összeállt egy közös dalra: Faith

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:50

Dolly Parton már 73 éves, de még mindig úgy mozog a klipben, mintha 20 lenne.

A Galantis csapatát nem kell bemutatni senkinek. Máshogy nem nagyon lehet jellemezni őket, mint egy vérbeli pop-elektronikus duó. Igazából a Faithben sincsen semmi extra Dolly Partonon kívül, aki Mr. Probz-zal szolgáltatja a fülbemászó rádióbarát dallamokat, de hát ez ilyen boldogsághimnuszosra sikerült.

Christian Karlsson és Linus Eklöw párosa ezzel a legújabb stúdiólemezüket is bejelentették, ami „Church” (Templom) címmel jelenik meg jövőre. Ez lesz majd a harmadik a sorban, de ettől többet még nem tudunk róla.

„Fontos számunkra, hogy a zenénknek mondanivalója is legyen. Közelgő lemezünk címe sem feltétlenül egy építményre vagy konkrét vallásra utal, inkább emberekre, akik egy jobb emberiség reményében közösséget alkotnak.”

- mesélte a csapat a közelgő albumról.

A Faith amúgy a sablonos alapoktól eltekintve egy tök színes szerzemény, és üdítő benne Parton egyedi hangját hallani, akinek a nyolc Grammy-díja nem véletlenül került a vitrinbe. Sokakat lehet meg fog mosolyogtatni, ahogy a 73 éves legenda riszál a klipben, de szerintem inkább irigylésre méltó. (Amúgy én is mosolyogtam.)

Pörgős év áll a Galantis mögött: a „Bones” című megaslágerük levakarhatatlan a slágerlistákról, a klubok folyamatosan pörgetik számaikat, a „No Money” pedig többszázmilliós streamet generált a zenei digitális platformokon. Most már támadhat a Faith!

Borítókép: Dolly Parton offical