Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megjelent az Anna and the Barbies új nagylemeze: Indián

Megjelent az Anna and the Barbies új nagylemeze: Indián

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.12.11. 21:21

Az idén 15. születésnapját ünneplő csapat „Indián” című jubileumi nagylemezére mától lehet lecsapni a MOL kutakon.

A zenekar idén ünnepelte megalakulásának 15-ik évfordulóját. A különleges jubileumi alkalomhoz járt egy duplakoncert is a Nemzeti színházban, ahol az „Indián” című projektet adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét.

A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül. A szerzemények a férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak.

„Az Indián az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre. Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az évek alatt. Nagyon büszke vagyok az elkészült munkánkra, és alig várom, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!”

- mesélte Pásztor Anna énekesnő.

Az egész lemezt valóban nevezhetjük a zenekar egyik legkiforrottabb munkájának, amely brutális őszinteséggel járja körül a XXI. századi életet feszegető problémákat és kérdéseket.

Annak sem kell sokat várnia, aki élőben szeretné hallani a dalokat, mivel a zenekar december 28-án egy nagyszabású koncerttel zárja 2019-et a Barba Negrában.

Borítókép: Anna and the Barbies offical

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság