promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent az Anna and the Barbies új nagylemeze: Indián
Borítókép:  Anna and the Barbies offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az idén 15. születésnapját ünneplő csapat „Indián” című jubileumi nagylemezére mától lehet lecsapni a MOL kutakon.

A zenekar idén ünnepelte megalakulásának 15-ik évfordulóját. A különleges jubileumi alkalomhoz járt egy duplakoncert is a Nemzeti színházban, ahol az „Indián” című projektet adták elő. A Pásztor Anna által rendezett darab a technológia, a modern világ kiüresedésével szembesítette a közönségét.

A színházi előadással megegyező című nagylemez hasonló témákat dolgoz fel kilenc húsbamarkoló dalon keresztül. A szerzemények a férfi-nő kapcsolatokról, rocksztár létről, magányról, csalódásról, szexről és a modern életről szólnak.

„Az Indián az elmúlt két év története egy lemezbe csomagolva, illetve retrospektív az elmúlt tizenöt évre. Érezni, tapintani lehet, ahogy kifinomult a zenekar az évek alatt. Nagyon büszke vagyok az elkészült munkánkra, és alig várom, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!”

- mesélte Pásztor Anna énekesnő.

Az egész lemezt valóban nevezhetjük a zenekar egyik legkiforrottabb munkájának, amely brutális őszinteséggel járja körül a XXI. századi életet feszegető problémákat és kérdéseket.

Annak sem kell sokat várnia, aki élőben szeretné hallani a dalokat, mivel a zenekar december 28-án egy nagyszabású koncerttel zárja 2019-et a Barba Negrában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás