Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Brains csinált egy úgynevezett sport dalt

A Brains csinált egy úgynevezett sport dalt

Zene, Film & Kultúra

A Brains csinált egy úgynevezett sport dalt

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Legalábbis annak tartják a „Maradok mozgásban” című szerzeményüket.

Amúgy nincs ilyen műfaj (tudtommal), én ezt most csak gyorsan kitaláltam, azonban a zenekar énekese, Kéri András, azaz Mc Columbo úgy vezette fel a mostani dalt, hogy tekinthetjük valami ilyennek is:

„Sok olyan visszajelzést kaptunk, hogy a zenénk dinamikus, mozgásra ösztönző ütemeinek és szövegének köszönhetően sokan Brains dalokra edzenek. Tudjuk, hogy mennyi küzdelemmel jár a sportolók élete, ugyanakkor azt is be akartuk mutatni, hogy mennyi örömet ad.  Én idén futottam le a félmaratont, azóta érzem át igazán a sport súlyát és fontosságát. Megpróbáltam ezt a kemény személyes tapasztalatot beépíteni a dalszövegbe is. A dal a sportról és ezen keresztül a mindennapok küzdelmeiről is szól.”

A Maradok mozgásbant a zenekar JumoDaddy-vel rakta össze, akivel már dolgoztak együtt az All Eyes on Me-n.

A szerzemény jelenleg vegyes érzelmeket vált ki a rajongókból. Többen egyetértenek abban, hogy ez már nem Brains, egyesek meg örülnek annak, hogy a csapat kimozdul kicsit a komfortzónájából. El lehet csusszanni mellette, az tény, de azért rossznak ne mondjuk ki. Azt meg el kell fogadni, hogy egy elektronikus zenekar bizony fog szörfözgetni az elektronikus műfajokon belül, különben jön az unalom.

Aki élőben akar tombolni az új dalra, vagy ezt ignorálva csak a klasszikusokra akar ugrálni, az december 20-án, a csapat Akváriumos évzáró koncertjén teheti meg.

Borítókép: Brains offical