Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robert Pattinson szerint Batman nem egy hős, el is mondta, miért

Robert Pattinson szerint Batman nem egy hős, el is mondta, miért

Zene, Film & Kultúra

Robert Pattinson szerint Batman nem egy hős, el is mondta, miért

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:11

Robert Pattinson meglepően nyilatkozott a gothami szuperhősről.

Szépen lassan teljes lesz a The Batman szereplőgárdája. A címszereplő Batmant Robert Pattinson fogja alakítani, a Macskanő szerepére Zoe Kravitz-ot, Gordon felügyelőre Jeffrey Wright-ot, Rébuszra Paul Dano-t, Alfredre Andy Serkis-t, míg Carmine Falcone-ra John Turturro-t szerződtették le. Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Colin Farrellel tárgyal a Warner Pingvinről, egyelőre ezzel kapcsolatban nem érkezett semmilyen hivatalos információ, de reméljük, hogy a Golden Globe-díjas színész elvállalja a feladatot.

 

Robert Pattinson már nem egyszer beszélt Batman karakteréről, most a Today-nek tett nyilatkozata úgy gondolom, megér egy külön cikket. A színész szerint ugyanis Batman nem egy szuperhős, és még csak nem is egy hős.

„Batman nem szuperhős. Úgy vagyok vele, hogy varázslatos erő kell ahhoz, hogy valaki szuperhős legyen. De Batman még csak nem is egy hős. Ő egy bonyolult karakter. Nem hiszem, hogy bármikor is el tudnék játszani egy igazi hőst. Mindig kell, hogy valami ne stimmeljen"

A The Batman-ről már korábban kiderült, hogy egy noir-stílusú film lesz, szóval ne számítsunk egy szokványos hőstörténetre. Egyébként Christopher Nolan A sötét lovag című filmjében James Gordon is hasonlóképpen fogalmaz a Denevéremberrel kapcsolatban:

„Csak ő a hős, akit a város megérdemelt, de most épp nincs rá szüksége. Azért vadászunk rá, mert képes lesz túlélni. Mert ő nem hős, hanem egy néma őr, éber védelmezőnk. Egy sötét lovag."

Borítókép: Androgeek