Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

J.J. Abrams emiatt a jelenet miatt hozza vissza Palpatine-t

J.J. Abrams emiatt a jelenet miatt hozza vissza Palpatine-t

Zene, Film & Kultúra

J.J. Abrams emiatt a jelenet miatt hozza vissza Palpatine-t

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:20

A rendező visszaemlékezett a kedvenc jelenetére az előzménytrilógiából.

Nemrég volt egy érdekes szavazás, amiben az IGN azt kérdezte meg az olvasóktól, hogy 2000 után szerintük melyik volt a legjobb alkotás, ami bemutatkozott a nagyvásznon a Star Wars univerzumban. Itt pont az előzményfilmeknél lett egy óriási szakadék. A harmincezer szavazó szerint a Zsivány Egyes az, ami méltó a klasszikusokhoz. (Amúgy anno én is erre szavaztam.) Ez a 40,8 százalékos eredményével magasan kiemelkedik a mezőnyből, míg a Solo lett az utolsó 3,7 százalékkal.

Ami most középpontban lesz, az A Sith-ek bosszúja, mivel Abramsnek ebben van a kedvenc jelenete az előzménytrilógiából. Ez amúgy második lett 23,8 százalékkal. A teljes listát ide kattintva éritek el.

 

Biztosan Abrams sincs maradéktalanul megelégedve az első három filmmel, de a Star Wars harmadik része valóban tele van értékesebbnél értékesebb jelenetekkel. Neki az a favorit, amikor Palpatine Darth Plagueis történetét meséli el Anakinnak, ezzel is csábítva öt a sötét oldal felé.

„Az egy remek jelenet. Csak azt a két ember van előttünk, ahogy ott ülnek. Számomra vizuálisan is szenzációs. Azonban leginkább Ian McDiarmid alakítását emelem ki (Palpatine), az valóban lenyűgöző”

mesélte Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője.

Abrams nem tudta volna elképzelni, hogy ne hozzák őt vissza valahogy a lezárásban, mivel túl fontos karakternek tartja a Star Wars univerzumban.

A Star Wars: Skywalker kora december 19-én debütál nálunk, szóval majd akkor kiderül, hogy mennyire lesz fontos szerepe az egyik legfőbb gonosznak. Addig azonban jöjjön Abrams mester kedvenc jelenete.  

Borítókép: Lucasfilm Ltd. & TM.