Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Carrie Fisher jövőbelátó volt?

Carrie Fisher jövőbelátó volt?

Zene, Film & Kultúra

Carrie Fisher jövőbelátó volt?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:45

Kiderült, hogy Carrie Fisher előre láthatta J.J. Abrams jövőjét a Star Wars-ban.

Carrie Fisher, azaz mindannyiunk Leia hercegnője 2016. december 27-én, 60 éves korában hunyt el szívinfarktusban. A színésznőnek, csak úgy, mint a klasszikus trilógiában, kiemelt szerepet szántak az alkotók a Star Wars újabb részeiben is.

Fisher Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik alcímekedet viselő 7. és 8. epizódot még le tudta forgatni, azonban az idén decemberben debütáló Skywalker korát már nem élhette meg. Mivel Leia Organa karaktere kulcsfontosságú a Skywalker-sagát lezáró 9. részben, a színésznőt családja beleegyezésével Az ébredő Erőhöz fel nem használt felvételek segítségével szerepeltetik a filmben.

 

J.J. Abrams egy interjúban arról beszélt, hogy egyszer dolgozhatott együtt Carrie-vel, méghozzá Az ébredő Erőben, de a színésznő már akkor tudta, hogy ő fogja rendezni az utolsó epizódot is.

„Nem volt róla szó, hogy én rendezem a Star Wars: Skywalker korát, és Carrie meghalt még a Star Wars: Az utolsó Jedik premierje előtt. De a The Princess Diarist című önéletrajzában köszönetet mond nekem, amiért kétszer is elviseltem. Nagyon furcsa, de rá vall, hogy leírjon ilyesmit, és hogy valahogy tudta, hogy ez fog történni”

– fogalmazott a rendező a The Late Show With Stephen Colbert című műsorban.

Hogy Carrie Fisher-ben ott volt az Erő, azt úgy gondolom, egyik Star Wars-rajongó sem vitatja, de hogy jövőbelátó lett volna, azt nem hiszem. Valószínűleg a színésznő korábban sokat beszélt a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedy-vel, aki egyszer elmondta neki, hogy ha már Abrams kezdte el az új trilógia történetének mesélését, ő is fejezze be.

Borítókép: Hollywood Reporter