promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Gergő felszakít magában pár sebet az új dalában
Borítókép:  Rácz Gergő offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A „Mostantól” az énekes életének egyik legkínosabb pillanatát mutatja be.

Begördült Rácz Gergő és Orsovai Reni első közös szerzeménye, de hát nem először vannak egy légtérben, mivel Reni Gergő vokalistájaként is dolgozik. Az énekesnő egyáltalán nem kezdő, de a zeneiparban még a kezdeti szárnypróbálgatásoknál jár.

Reni a rapper, dalszerző, Deniz élő formáció­jának énekeseként is számtalanszor színpadra lép, de a saját zenekarának az útját is egyengeti, ami Nene névre hallgat. A dal természetesen számára is lehet a szólókarrierje első lépcsőfoka.

A főszereplő Rácz Gergőt nem nagyon kell bemutatnom senkinek. A V.I.P. után jött számára a Fool Moon acapella együttes, ami mai napig zseniális, na meg a szólókarrier, ami a 2006-os Bennünk a világ óta töretlenül tart.

Gergő legújabb, „Mostantól” című dala saját tapasztalatokból táplálkozik. Arról a szituációról énekel, amikor párja megtudta, hogy félrelépett.

„Igen, vállalom. Volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor botlás botlást követett. Ebből az időszakból táplálkoznak mostanában a dalaim. Nem vagyok rá büszke, sőt…mai napig megvisel, ha erre gondolok. Utálok megbántani másokat. Igazából csak sodródtam ezekben az években.”

- mesélte az énekes a szerzeményéről.

Gergő a klip munkálataiban rendezőként is részt vett, hogy minél élethűbben tudja bemutatni a történteket, azt meg már döntsétek el ti, hogy sikerült-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás