Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokat kell majd várni a Mindhunter harmadik évadára

Sokat kell majd várni a Mindhunter harmadik évadára

Zene, Film & Kultúra

Sokat kell majd várni a Mindhunter harmadik évadára

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:20

Azonban van jó hír is: David Fincher új filmje miatt van a csúszás.

A Mindhunter második szezonja idén augusztusban debütált, és bizony két évet kellett várnunk a Netflix egyik legeredetibb szériájának a folytatására. Fincher abba az időbe megy vissza, amikor még ismeretlen volt Amerika számára a sorozatgyilkos szó. Pedig sajnos (és persze nem sajnos) mai szinten már tudományról beszélünk, mivel az országban a mai napig rengeteg pszihopata kószál szabadlábon, akiket ki kell szűrni.

A Netflix még nem nagyon tudja, mikor érkezik a harmadik évad, és ironikus, hogy pont azért, mert a thriller nagymestere a nekik ígért filmen dolgozik éppen.

A „Mank” nevezetű alkotás Herman Mankiewiczről fog szólni, akit Gary Oldman alakít majd. Fincher új látomása a filmtörténelem egyik legnagyobb klasszikusának, az Aranypolgárnak az elkészítését készül bemutatni, előtérbe helyezve Mankiewiczet. Orson Welles mindent csinált a filmben: ő volt a producere, a rendezője, a forgatókönyvírója, azonban a szkriptet Mankiewiczel közösen rakták össze, aki briliáns író volt akkoriban.

Mankiewicztól Welles el akarta venni a dicsőséget, de az alkoholista író harciassága minden akadályon átlendítette, hogy végül Hollywood kultikus alakja legyen.

A rendező 2017-ben megcsinálta a George Michael: Freedom nevezetű dokumentumfilmet, de a 2014-es Holtodiglan óta nem rendezett nagyjátékfilmet, szóval ezért is lesz érdekes, hogy mit hoz ki majd ebből az életrajzi drámából.

A Mindhuntert Fincher öt évadon keresztül vinné, és hála égnek még teljesen türelmesek a rajongók, köztük jómagam is. Reméljük a Netflix is az lesz, de hát csak nekik csinálja a következő filmet, szóval bőven lehetnek elnézőek.

Borítókép: Netflix