promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Dalfutár harmadik évada
Borítókép:  Dalfutár
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már elérhető YouTube-on a Dalfutár harmadik évadának első része. A mostani szezon a Sziget 2020-as himnusza körül forog.  

A Dalfutár a tévéből a YouTubera költözött, de ez talán nem is baj a mai streaming világban. Hajós András zseniális ötlete már a harmadik évaddal támad, és gyakorlatilag töretlen sikerrel. Ha még nem is értünk annyira a zenéhez, akkor is fantasztikus benézni a kulisszák mögé, akárcsak rajongói szemmel.

„Bár a Dalfutár valójában nem is a zenéről, hanem az emberi együttműködésről szól, a játék mégiscsak a dalszerzés körül forog. Szeretjük, ha jó dalok születnek a műsorunkban, mert a popzene mértékegysége a sláger. A műsorban alkotó zenészek, szövegírók, producerek és énekesek számára nagy elismerés, hogy a Sziget minket választott. Nekem személyesen pedig fontos üzenet, hogy függetlenül, tv-k nélkül, az internetről is vezet út a Nagyszínpadra"

– mesélte Hajós.

A dalfutár alapkoncepciója, hogy négy alkotó - szövegíró, énekes, zeneszerző és producer -, egymásról nem tudva, egymástól független dolgoznak egy dalon, majd összejőve együtt finomítanak a produkción. Ezúttal négy csapat, 4x4 alkotó dolgozik majd egy-egy Sziget dalon,  és mostantól - folyamatosan - januárig születik majd négy mű, melyek egyike lesz a 2020-as Sziget himnusza.

Az első csapat így áll össze: a zeneszerző ezúttal Puskás Peti, a szövegíró Süveg Márk Saiid, a produceri feladatot most először egy teljes zenekar, aThe Qualitons látja el, az énekes pedig Papp Szabi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás