promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Macskák lesz az év legbizarrabb filmje
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Macskák musicalként akar szembeszállni a Star Wars zárással. A baj csak az, hogy a közönség fele már most utálja.

Megérkezett a Macskák újabb, teljes előzetese, ami be akarja robbantani a mozikasszákat a Star Wars: Skywalker kora mellett. Érdekes, hogy pont akkor akarják csatába küldeni, amikor a Star Wars kilencedik része megjelenik, de a stúdió számol azzal, hogy mind a kettőre beülnek majd az emberek.

A világ legsikeresebb musicalje mindenhol teltházat csinál, ahol bemutatják, és most kiderül, hogy a mozit is megtudja-e hódítani. Sokan érzik úgy a nézők közül, hogy abszolút bukta lesz a film, de ez csak decemberben derül ki. Sőt, már lehet csak 2020-ban. Amikor én jelenleg írom ezt a cikket, ugyanannyi like van az előzetesen, mind dislike, ami nagyon nem jó jel.

A sztárokat persze kimaxolták benne, mivel olyan nevekkel találkozhatunk, mint James Corden, Rebel Wilson, Ian McKellen, Jennifer Hudson, Taylor Swift, Jason Derulo, Francesca Hayward vagy Idris Elba. Azonban ez nem valószínű, hogy elég lesz a minőséghez, vagy, hogy az emberek egyáltalán beüljenek rá.

A rendezői székbe Tom Hooper ült be, aki A nyomorultakkal már bizonyított, de az ő nevéhez köthető a A király beszéde, vagy A dán lány is.

Andrew Lloyd Webber musicaljének filmváltozatában bizarr ember-macska mutánsok jelennek meg, mintha valami X-Men képregénybe csöppenne az ember. Bárcsak az lenne. Ez az állítások szerint valóban 300 millió dollárba került. Egy Bosszúállók: Végjáték lehet túllépte ezt 50 millióval, de legalább az lett minden idők legtöbb bevételt hozó filmje. A Macskák kíváncsi vagyok, hogy fog teljesíteni, főleg úgy, hogy a közönség fele már most utálja.

Az alkotás december 19-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás