promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronosan is begördült a Bad Boys 3 második előzetese
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk premierje, szóval a hazai fanokat is igyekeznek felcsigázni egyre jobban.  

Bad Boys rajongó nemzet vagyunk, szóval a harmadik részt már nagyon várja a közönség. Igazi blockbusterként kell kezelni, de rengeteg minden fog múlni az első reakciókon. Sajnos arra is fel kell készülni lélekben, hogy elrontották. A Mindörökké rosszfiúkra 17 évet kellett várni, és nagyon nehezen akart összejönni, de remélhetőleg ez nem fog meglátszódni a végeredményen.

Sokan még mindig abban a tudatban vannak, hogy ezt a részt is Michael Bay rendezi, de sajnos őket le kell törnöm: Baynek semmi köze a harmadik részhez. Aki az ő akcióira, és humorbonbonokra vágyik, annak a Netflixre érkezik a 6 Underground című akció-vígjáték. Ryan Reynolds poénjai és Michael Bay látványvilága valószínűleg telitalálat lesz. Ez december 13-án már debütál, szóval ezt tudjátok hamarabb tesztelni.

 

A rendezői széket Adil El Arbi és Bilall Fallah kapták meg, akikre a Beverly Hills-i zsaru 4-et is rábízták, szóval csak jónak kell lenniük. Ahogy régebben is említettem, úgy tűnik, az akciókat nem akarják eltúlozni, és inkább a poénok lesznek előtérben, de ember legyen a talpán, aki ezt az eddigi előzetesekből megmondja. Persze nekem hiányzik Bay látványvilága, de nem ezen fog múlni a film sikere.

 

Ha a poénok ütősek, nem fog érdekelni, hogy fel fog-e robbanni valami Martin Lawrence beszólásainak a végén. Szegény Marcus már csak pihenne, de hát a tüzes Mike ismét balhéba keveri. Bár ahogy elnézem, akkor lesznek a legnagyobb bajban, amikor tönkre vágják az asszony verdáját. Ahhoz képest még a helikopteres lövöldözés is nyaralásnak tűnik.

Visszakapjuk az eredeti szinkronhangokat, ami most még érezhetően gyenge, de tudjátok, hogy ez még nem az eredeti, ilyenkor csak sietősen felveszik az előzeteshez.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk 2020. január 16-án debütál. Itt egy szép kis mozis harc lesz, mivel a Dolittle premierjét is ekkor dobják be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás