Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elindult a Rapcsata: Hallgasd meg, és szavazz a kedvenc rap üstökösödre!

Elindult a Rapcsata: Hallgasd meg, és szavazz a kedvenc rap üstökösödre!

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2019.11.18. 17:47

Rengeteg tehetséges jelentkező közül választhatja ki a zsűri és a közönség a kedvenc rapperüket.

Elindult a rapID verseny, amelynek közönségdíját az a jelentkező fogja megnyerni, akinek a legtöbbször hallgatták meg a dalát a verseny végéig, ami november 29-e délig tart. A versenyzők dalait:

ide kattintva tudjátok meghallgatni.

Az NKA támogatásával indult programon összesen öt nyertest hirdetnek, akik egy profi videóklippel indíthatják be karrierjüket. A versenyzőket egy öttagú zsűri fogja véleményezni: a legjobb női előadót (rapID girl), a legjobb férfi előadót (rapID boy) és a legjobb csapatot (rapID gang) a nemrégiben visszatért, legyőzhetetlen Curtis, a parádés producerekből álló M-Squad, Akkezdet Phiai megkérdőjelezhetetlen Saiidja, az Animal Cannibals mellett mentorként is működő Qka MC, valamint a tömegeket mozgató Punnany Massif MC-je, Wolfie.

 

A critics’ rapID döntő bizottságban pedig Kiss Krisztina (B RAVO), Gerzsenyi Krisztián „Jolie” (ezRAP!), Kanozsay Árpi (rap.hu), Nagy Zoltán (Music Channel – 1Like HipHop) és Sajó Dávid (index) foglalnak helyet.

Az ötödik nyertes az az előadó lesz, akinek a közönség a legtöbbször játszotta le a dalát.

A rapID médiatámogatója a Music Channel, a nyertesek itt lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, klipjeik pedig exkluzív premier keretein belül jelenhetnek meg a zenecsatornán.

Borítókép: rapID Facebook