Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ryan Reynolds kocsikázgat egyet Olaszországban

Ryan Reynolds kocsikázgat egyet Olaszországban

Zene, Film & Kultúra

Ryan Reynolds kocsikázgat egyet Olaszországban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:15

Bőven lesz lövöldözés Michael Bay új filmjében.

Miután Michael Bay otthagyta a Transformerst, leszerződött a Netflixhez a 6 Underground nevezetű filmmel. Nagyon akart valami újdonságot maga körül, mivel a Bad Boys harmadik részét se vállalta el, ami az akció szempontjából meg is fog látszódni a filmen.

Azonban már a 6 Underground első előzetesénél érződött, hogy egy hamisítatlan Bay alkotást kapunk, olyan látványos elemekkel, amit csakis ő tud kivitelezni. Magáról a történetről még csak annyit tudunk, hogy hat ultra gazdag ember megrendezi a halálát, majd egy csapattá összefonódva elkezdenek rosszfiúkat a másvilágra küldeni.  

 

Ez lesz a Netflix legdrágább alkotása, mivel 150 millió dollárt költöttek rá. Karácsony előtt, december 13-én debütál, és biztos vagyok benne, hogy rengeteg nézőt fog hozni a streamingszolgáltatónak.

A friss előzetes annyira elborult, amennyire csak lehet. Olyan, mintha egy turistacsalogató imázsvideó kezdődne Olaszországról, azonban utána érkezik a neonzöld verda Ryan Reynoldsékkal, ami felforgatja a várost, és bizony taccsra is vágnak vele pár műemléket. Nyugalom, a fontosabbak, mint a Dávid szobor, vagy a csaholó kiskutyák megmenekülnek. Az egészre csak annyit lehet mondani: zseniális!

Szeretünk Olaszország! Netflix, neked meg köszönjük, hogy összehoztad nekünk ezt a két rosszcsontot, vagyis Michael Bayt és Ryan Reynoldsot.

Borítókép: Netflix