Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyomorforgató trükkel lehetett csak rávenni Tom Cruise-t a Top Gun főszerepére

Gyomorforgató trükkel lehetett csak rávenni Tom Cruise-t a Top Gun főszerepére

Zene, Film & Kultúra

Gyomorforgató trükkel lehetett csak rávenni Tom Cruise-t a Top Gun főszerepére

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:48

A színész nem akarta elvállalni a szerepet, ezért a producer bekeményített.

Pár hónap, és mozikba kerül a Top Gun: Maverick, amely az 1986-os klasszikus Top Gun történetét folytatja. Annak idején Tom Cruise nem akarta elvállalni a főszerepet, mert nem találta elég nagy kihívásnak, Jerry Bruckheimer producer azonban meg volt győződve arról, hogy a feltörekvő fiatal sztár az ideális választás.

 

Mivel tudta, hogy Cruise rajong a repülésért, rávette, hogy szálljon be egy F-14 Tomcatbe, és a navigátor üléséből tapasztalja meg, hogy milyen érzés a világ legfejlettebb vadászgépével repülni. Cruise belement, felszálltak, két hullahopp forduló után kikívánkozott a gyomrából minden, amit a megelőző 24 órában evett és ivott, de másnap örömmel aláírta a szerződést.

Jól is tette, mert a Top Gun lett az a film, amely a hollywoodi szupersztárok közé repítette.

A Top Gun: Maverick cselekményéről nem sokat tudni, de visszatér Val Kilmer, mint Iceman és új női főszereplők is felbukkannak Roberta Sparta és Jennifer Connelly személyében.

A film elkészítésében a Pentagon is közreműködött, ennek viszont az a veszélye, hogy mindaz, ami a Pentagonnak nem tetszik, vagy katona titkoknak minősül, szó nélkül töröltetheti. Ha minden rendben lesz a projekt körül, a Top Gun: Maverick 2020. július 16-án érkezik a mozikba.

Borítókép: Chris Delmas / AFP