promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb horror a láthatáron: Fantasy Island előzetes
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sziget teljesíti az álmaidat, de inkább rémálom lesz belőle.

A Fantasy Island egy elég népszerű sorozat volt az ABC-n. A széria 1977-ben indult hódító útjára, és meg is élt hét évadot. A horror műfaj istenei, vagyis a Blumhouse stúdió csapott le rá, hogy kihozzanak belőle egy egész estés filmet.  

A sztori szerint a szigeten olyan emberekkel találkozunk, akik egy nyereményjáték nyertesei. Mindenkinek lehet egy kívánsága, amit mindenképpen valóra váltanak. Ilyenkor el tud szabadulni az ember fantáziája, hogy mit kívánna. Gondoljatok nyugodtan bele, de ha az teljesült, akkor ne akarjatok ott ragadni, utána nem lesz jó móka.

Az egyik főhős azt kívánja, bárcsak meghalna a lány, aki szekálta őt, de még az sem jelent problémát, hogy ha a halott gyerekedet szeretnéd feltámasztani. Lesz itt rengeteg misztikum, nem meg visítás, mivel a szigetről nem lesz könnyű dolog távozni.

A rendezői székbe Jeff Wadlow ült be, akiktől olyan filmeket kaptunk eddig, mint a Kick-Ass 2, vagy a Felesz vagy mersz című gagyibb horrort. Meglátjuk, hogy ezzel az alapanyaggal mit tud kezdeni. Az kicsit baljóslatú, hogy a remek sztori ellenére érezhető rajta egy kis trash hatás.

A főbb szerepekben itt lesz velünk Michael Pena, Kim Coates és Michael Rooker is.

A film 2020. február 14-én debütál Amerikában, nálunk meg majd még kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás