promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem szakad el a zenétől, de új területen próbálja ki magát a Unique – videó
Borítókép:  Horváth Éva és Völgyi Gabi. Forrás: Instagram
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már lázasan készül november 29-i nagykoncertjére a Unique.

Már húsz éve ismeri egymást Völgyesi Gabi, és párja, akitől két gyereke született, ám nem házasodtak össze.

 

November 29-én a MOMkultban ad koncertet a Unique, ahol egy tucatnyi zenésszel lépnek színpadra. Ennek és az elmúlt két évtizednek az apropóján a zenekar úgy döntött, hogy dokumentumfilm-sorozatban elevenítik fel az elmúlt éveket.

„Elkezdtük egy mini dokumentumszéria forgatását, igaz, nevet még nem adtunk neki, de ennek a készítése folyamatban van. Ebben mi beszélünk az elmúlt időszakról. Online formában lesz majd elérhető, rövidebb blokkokban, amellyel szerettünk volna idén kijönni, de sajnos ennyi elfoglaltság – és persze, a családi élet – mellett ez nem fér bele 2019-be”

– mondta a Sláger Témában Kovacsics Ádám, aki nemcsak dalszerzője a formációnak, de az énekesnő párja is, vette észre a Blikk.

Völgyesi Gabi a család irányításáról fejtette ki gondolatait:

„Mielőtt szülőkké váltunk, el se tudtuk képzelni, hogy ez mennyi időt és energialekötést jelent. Hiába a Unique a 0. gyermek és örök szerelem, ami hobbiból érett munkává, a gyerekek rengeteg törődést igényelnek. Iskola, óvoda, napi szintű szervezést igényel minden. Hatkor kelünk, megállíthatatlan folyamata van az egész napnak, a programoknak, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy vége a napnak, este tíz van és megint mindjárt kezdődik az egész előről. Verkliként, nagyon gyorsan pörögnek a napok, ami persze, nem baj, de ebbe kell belepréselnünk mindent. A koncerteket, a videóklipeket vagy azt, hogy egyáltalán nyugalmat hagyjunk magunknak kitalálni, mit is szeretnénk. Alkotóként ez is kell ahhoz, hogy a »mondanivalónkat« ki tudjuk fejezni a zenében.”

A Sláger Témában elhangzott interjút most te is meghallgathatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás