Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyáron Magyarországon is fellép a Kiss

Nyáron Magyarországon is fellép a Kiss

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.11.07. 17:17

A jó hírhez persze rossz is van.

A zenekar, akinek még a Family Guy is egy külön részt szentelt. A legendás arcfestésükről és a fellépőruháikról még az is felismeri őket, aki az életben nem hallotta a zenéjüket.

Ahogy írtam, a jó hír a fellépés, a rossz hír azonban az, hogy négy és fél évtizednyi szuperlatívuszok után ezen a turnén mond búcsút rajongóinak az ikonikus banda. A turné neve persze árulkodó: End of the Road.

„Ez lesz az utolsó ünnep azoknak, akik már láttak bennünket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem”

– nyilatkozta a banda, akik pont attól lettek igazán híresek, hogy a színpadon nem csak egy fellépést, hanem szabályos cirkuszt csinálnak.

A sminkes szörnyek nem kevesebbet kínálnak, mint egy óriási rock show-t pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnyi lámpaparkkal. Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet fognak okádni, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a rajongók felett szállnak.

A klasszikus smink mögött több mint két órán keresztül játsszák azokat a dalokat, amelyek egy egészen új műfajt hoztak létre, és a Kiss-t a Rock and Roll Hírességek Csarnokába juttatták. Olyan klasszikussá vált szerzemények kerülnek majd elő, mint például az I Was Made For Lovin 'You, a Love Gun, a Deuce vagy a Rock And Roll All Nite, valamint még tucatnyi slágerük a 24 arany- és platinalemezes albumaikról.

Már a legutolsó koncertet is bejelentették. Az 1973-ban alapított banda 2021. július 17-én utoljára abban a városban áll színpadra, ahol az egész kezdődött: New Yorkban. Ahogy mondják:

„Még a legizgalmasabb party sem tarthat örökké.”

A budapesti búcsúkoncertre 2020. július 16-án kerül sor az Arénában. A jegyekre november 14-étől tudunk lecsapni, és megéri minél hamarabb beszerezni.

Borítókép: KISS offical

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság