promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelmezes X-Faktor – őrült showműsort indít az RTL Klub
Borítókép:  Entertainment Weekly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsor érdekessége, hogy nem tudhatjuk, kik rejtőznek a mókás jelmezek és maszkok mögött.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a keddi Big Picture televíziós konferencián beszélt arról, hogy 2020-ban is lesz X-Faktor, emellett egy új műsort is bejelentett.

 

A The Masked Singer nevű zenés showműsor egy dél-koreai formátum, amelyet Craig Plestis amerikai producer dolgozott át és adott el a FOX-nak. Amerikában is még csak a második etapja fut a műsornak, szóval még a tengerentúlon is gyerekcipőben jár.

A The Masked Singer lényege az, hogy őrült jelmezekbe öltözött énekesek, sprtolók, celebek lépnek fel a színpadon.

Minden adásban párbajok vannak, ahol kettesével mérkőznek meg egymással a versenyzők. Könnyebbséget jelent, hogy a hírességek kiválaszthatják, mit szeretnének énekelni és a saját hangjukon adhatják elő a produkciójukat. A zsűri és a nézők szavazatai alapján egyvalaki védettséget nyer a hétre, a vesztesek közül pedig eldől, kinek kell távoznia.

Most jön viszont az érdekes rész: a kiesőnek le kell vennie az álarcát, hiszen addig a pontig senki, még a zsűri sem tudja, hogy melyik jelmez mögött melyik híresség rejtőzik.

Találtam egy kis összeállítást a showműsorról, nagyjából erre lehet számítani az RTL Klubra érkező verziótól is. Mivel Kolosi Péter a csatornacsalád 2020-as programjairól és terveiről beszélt, és az X-Faktor ugyanúgy ősszel lesz az RTL Klubon, a The Masked Singer valamikor jövő tavasszal debütálhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás