Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Michael Madsen a Kutyaszorítóban sem akart szerepelni

Michael Madsen a Kutyaszorítóban sem akart szerepelni

Zene, Film & Kultúra

Michael Madsen a Kutyaszorítóban sem akart szerepelni

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:46

Azt bizony valószínűleg nagyon megbánta volna, mivel az egyik legjobb alakítása.

Hamarosan érkezik Tara Wood dokumentumfilmje, ami a nagy mester, Quentin Tarantino munkásságát fogja körbejárni. A QT8: The First Eight-ben főleg olyan színészeket láthatunk, akik közel állnak a rendezőhöz, és teljes őszinteséggel beszélnek a jó, illetve a rossz oldaláról is.

 

 

A filmből kaptunk hírmorzsákat, és már mi is írtunk arról, hogy Michael Madsen pont a QT8: The First Eight-ben meséli el, hogy miért nem vállalta el a Ponyvaregény főszerepét. Ebben megtaláljátok azt is, hogy a Ponyvaregénynek bizony lett volna egy előzményfilmje is.

 

A dokumentumfilm december 3-án debütál, de hát sok minden szivárog ki belőle már csak marketing szempontból is. Most ismét Michael Madsen van a középpontban, akinek az interjújából azt osztották meg, hogy a Ponyvaregény mellett a Kutyaszorítóbant sem akarta vállalni. Itt persze nem azzal volt a baja, hogy már bevállalt egy másik projektet, hanem azzal, hogy valami kis nyikhaj puffantja le.

„Fogalmam sincs miképp jutott Tarantino eszébe, hogy én játsszam el Mr. Drappot. Nem akartam ezt a szerepet. Nem akartam, hogy Tim Roth öljön meg. Úgy voltam vele, hogy helló, ez meg kicsoda? Nyírjon ki Harvey Keitel, de ne valami Tim Roth.”

Madsennek akkor már volt neve Hollywoodban, míg szegény Tim még csak akkor kapaszkodott fel. Mondanom sem kell, hogy már jóban vannak, és szerintem a színész is rájött, hogy a rendező miért neki adta ezt a szerepet.

Hát, érdekes nyilatkozatok lesznek a Tarantino dokumentumfilmben, már alig várjuk.

Borítókép: IMDb