Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb dal érkezett a friss Coldplay albumról: Everyday Life

Újabb dal érkezett a friss Coldplay albumról: Everyday Life

Zene, Film & Kultúra

Újabb dal érkezett a friss Coldplay albumról: Everyday Life

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.11.05. 20:47

Meghallgathatjuk a lemez címadó szerzeményét.

Nincs sok idő hátra, és érkezik a Coldplay nyolcadik stúdióalbuma „Everyday Life” címmel. Összesen 53 percnyi muzsikára kell számítani, amit érzelmileg ketté bontott a banda. A dupla lemezen a repertoár első fele a „Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a „Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

Chris Martin és csapata két friss szerzeményt már be is dobott a mélyvízbe. Az egyik az „Orphans”, a másik pedig az „Arabesque” volt. Az előbbi nekem kicsit sablonos Coldplay-nóta volt, és a refrén sem fogott meg annyira, de igazából lehet később fog betalálni. Az Arabesque-nél érezhető volt, hogy a srácok kicsit el akarják hagyni a komfortzónájukat, új elemekkel kísérleteznek, és ez bejött. Kicsit retró, de zseniális.

 

A címadó dal azonban egy vérbeli Coldplay-nóta, ami pont ezért nem rossz, mert az egyszerűen nem lehet rossz. Esetleg nyálas, de ez tényleg csak egy érzelmekkel teli ballada. Az Everyday Life-ot a Saturday Night Live-ban mutatta be a csapat, és már ott is nagyot ütött.

Természetesen mutatom az albumverziót is, aki annyira nem rajong az élő hangzásvilágért. Chris Martin csapatának lemezét november 22-étől veheti kézbe a közönség.

Borítókép: Coldplay offical