promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss előzetest kapott a Bad Boys harmadik része
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jöhet az utolsó küldetés? A rendőrduó belecsap!

Nagyon sokat kellett várni erre a folytatásra, szám szerint 17 évet, és az az érzésem, hogy Martin Lawrence már nem is fog több részt bevállalni. Will Smithben még ott van az erő, de hát ő szerepel egy csomó akciófilmben még most is. Martint amúgy is a dumái miatt szeretjük, nem azért, mert ugrándozik.

Az akciók az első előzeteshez képest itt is soványnak tűnnek kicsit, de hát mint tudjuk, nem Michael Bay rendezi ezt a részt. A közönséget szerintem nem fogja zavarni, ha a poénok lesznek előtérben, ha már akció-vígjátékról beszélünk. Ha azok ütősek, akkor senki se foglalkozik azzal, hogy a beszólás utáni robbanás elég gyengére sikerült.

 

Martin Lawrence tökéletesen hozza a kiöregedett zsaru szerepet, de hát ki is van öregedve, meg is hízott kicsit, és most is nyugisan oldaná meg a problémákat golyók helyett, de hát tudjátok, hogy ez a társa mellett nem fog összejönni.

Ha imádtátok az első két részt, akkor valószínűleg ez sem fog csalódást okozni. Ezt a két jómadarat meg nem is lehet nem szeretni.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk 2020. január 16-án debütál. Itt egy szép kis mozis harc lesz, mivel a Dolittle premierjét is ekkor dobják be. Szokás szerint sok fog múlni a kritikákon és a közönség visszajelzésén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás