promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még mindig nincs kizárva a Joker folytatása
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix beszélt a lehetőségekről, de hivatalos bejelentés még továbbra sincs.

Phillips és Phoenix már a forgatáson nagyon jól összebarátkoztak, és biztosak benne, hogy szeretnének még együtt dolgozni egymással. A közönség persze eldobná az agyát, ha a Joker folytatása lenne az. Phillips anno úgy fogalmazott, hogy ha a Joker jól teljesítene pénzügyi szempontból, akkor ő simán benne lenne abba, hogy érkezzen egy második rész. Mivel az alkotás közeledik az egymilliárd dolláros bevételhez, és a legnagyobb bevételű R-besorolású filmmé vált, így ez már bőven túl van teljesítve.

Phoenix is említette anno Peter Travers műsorában, hogy már afféle álomszerepként tekint a Jokerre, és sosem vállal folytatásokat, de ebbe benne lenne.

 

A páros most a Los Angeles Timesnak nyilatkozott ismét a tervekről. Phoenix elmondta, hogy már a forgatás második vagy harmadik hetében elkezdtek a folytatásról beszélgetni, ami kicsit viccelődésnek tűnhetett, de még sem volt az. A színész persze kikötötte, hogy itt a történetet akarnák kibontani még jobban, nem a pénzről van szó.

„Nem lennék benne egy második részben csak azért, mert az első ennyire sikeres volt. Nevetséges. Az ember itt beleragadhat egy amolyan ismétlésbe, ami már egyáltalán nem motiválja, vagy érdekli. Azért is vonzott a Joker, mert nem voltak követelmények. Nem azért vállaltam el, mert lehet lesz második rész. Ez egy egyszeri dolog volt anno.”

A rendező is megszólalt az ügyben, aki hozzátette, hogy még ne is várjon senki sem bejelentést, mivel nem tartanak azon a szinten.

„Még csak annyiról volt szó, hogy ha valaha is csinálunk egy második részt – még ezt nem jelentettük ki, egyáltalán nem tartunk ott –, akkor az nem egy őrült alkotás lesz a Bűn Bohóchercegéről. Ez nem foglalkoztat minket. Arra lenne szükség, hogy a témája rendkívül betaláljon, ahogy az első rész is.”

Ha el is készül a második rész, az is egy beteg világra reflektáló előzményfilm lesz, legalábbis erre lehet következtetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás