Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatást kap az Irány a Pókverzum!

Folytatást kap az Irány a Pókverzum!

Zene, Film & Kultúra

Folytatást kap az Irány a Pókverzum!

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:36

Persze a jó hír mellé van egy rossz is.

Az Irány a Pókverzum! megmutatta, hogy a franchise animációban is megállja a helyét vásznon, na meg hogy több Pókember is megfér egymás mellett. Azért mondom úgy, hogy a vásznon, mert a szuperhősnek van bőven animációs szériája, amik mind jól sültek el.

Az Irány a Pókverzum! csavaros sztoriját és remek felépítését a kritikusok, na meg a közönség is imádta, és azt is tegyük hozzá, hogy Oscar-díjat nyert. A film egyedi, számítógépes animációt a kézi rajzzal vegyítő technikája is kiemelte a jelöltek mezőnyéből.

A 90 millióból összerakott alkotás 375 milliót hozott, szóval a Sony beadta a derekát egy folytatásra. Ennek nyilvánosságra is hozták a premierdátumát, azonban mást nem árultak el róla. Azonban mint említettem, van rossz hír is, az pedig az, hogy nagyon messze van: az alkotás 2022. április 8-án fog debütálni.

Voltak pletykák, hogy az Irány a Pókverzum 2-ben Miles Morales és Gwen Stacy kapcsolata lesz a középpontban, ahogy arról is, hogy a Sony sorozatban is el tudná képzelni a kalandot. Maradjunk annyiban, hogy eddig a premierdátum biztos, a többi információt meg majd csepegtetik.

Borítókép: Sony Pictures