promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatást kap az Irány a Pókverzum!
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze a jó hír mellé van egy rossz is.

Az Irány a Pókverzum! megmutatta, hogy a franchise animációban is megállja a helyét vásznon, na meg hogy több Pókember is megfér egymás mellett. Azért mondom úgy, hogy a vásznon, mert a szuperhősnek van bőven animációs szériája, amik mind jól sültek el.

Az Irány a Pókverzum! csavaros sztoriját és remek felépítését a kritikusok, na meg a közönség is imádta, és azt is tegyük hozzá, hogy Oscar-díjat nyert. A film egyedi, számítógépes animációt a kézi rajzzal vegyítő technikája is kiemelte a jelöltek mezőnyéből.

A 90 millióból összerakott alkotás 375 milliót hozott, szóval a Sony beadta a derekát egy folytatásra. Ennek nyilvánosságra is hozták a premierdátumát, azonban mást nem árultak el róla. Azonban mint említettem, van rossz hír is, az pedig az, hogy nagyon messze van: az alkotás 2022. április 8-án fog debütálni.

Voltak pletykák, hogy az Irány a Pókverzum 2-ben Miles Morales és Gwen Stacy kapcsolata lesz a középpontban, ahogy arról is, hogy a Sony sorozatban is el tudná képzelni a kalandot. Maradjunk annyiban, hogy eddig a premierdátum biztos, a többi információt meg majd csepegtetik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás