promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen egy Above and Beyond buli Prágában
Borítókép:  Above and Beyond offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Trance minden mennyiségben.

Talán kimondhatjuk, hogy az Above and Beyond trió az, aki Armin van Buuren mellett a legmerészebben képviseli a trance műfajt. Amikor a Szigeten jártak, iszonyatosan jó bulit csináltak, a hangosítással voltak bajok, de hát az nem az ő hibájuk volt.

Rengetegen érkeztek külföldről, akik kimondottan csak rájuk voltak kíváncsiak. Olyan masszív rajongótáborral rendelkeznek, hogy bármerre mennek a világban, mindig tömött arénák várják őket.

Anno a Trance Around The World rádióműsorukat váltotta le a Group Therapy, ami az egyik kiemelkedő albumuk címe is. Mindig 50 adásnak kell eltelnie, hogy valami hatalmas showt kapjunk tőlük élőben. Ezt elviszik a világ valamelyik tájára, most éppen Prágába.

Above and Beyond két órás szettje eszméletlen, de hát nem is várnánk tőlük mást. A mix szokásos módon tele van még kiadatlan felvételekkel, amik később a saját kiadójuknál, az Anjunabeatsnél és Anjunadeepnél jelennek majd meg.

Olyan előadóktól kapunk friss szerzeményeket, mint Mat Zo, Grum, Gabriel & Dresden, Maor Levi, Andrew Bayer, vagy Oliver Smith.

Most pedig induljon a két órás utazás!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás