promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds is szerepelt volna a Zombieland 2-ben
Borítókép:  Columbia Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet kicsit közönségcsalogatóbb lett volna, ha ő is benne van a projektben.

A Zombieland második felvonása nem teljesít valami jól. A 42 millió dollárból összerakott alkotás most jár 65 milliónál világszinten. Az első rész csaknem fele annyiból készült, és 102 milliót hozott a konyhára. A második lövés ettől még nagyon messze van. Lehet nem kellett volna várni tíz évet az elkészítésével, mivel így csak a nagyon vérbeli rajongókat sikerült rá becsábítani. Az meg a másik, hogy film és sorozat téren is már kezdenek ráunni kicsit az emberek a zombi témára.

A Zombieland 2 az eredeti húzónevekkel tért vissza: Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, na meg persze Woody Harrelson. Mennyire jól mutatott volna Ryan Reynolds neve a szereplők között, de helyette Luke Wilson érkezett.

Woody Harrelson ugyebár Albuquerque a filmben, Wilson pedig Tallahassee. Gyakorlatilag ő Harrelson tökéletes ellentéte, és ez a poén nagyon jól sült el. Az írók a Deadline-nak még azzal is viccelődtek, hogy csak olyan filmeket akartak volna csinálni, amiben benne van Ryan Reynolds, de ez most nem jött össze.

A lényeg, hogy Reynoldra írták a karaktert, azonban nem bánták meg, hogy végül Luke Wilson vállalta be.

„Luke zseniális volt, szóval számunkra nagyon jól jött ki ez az egész dolog.”

Az írók elmondták azt is, hogy a Zombieland főleg a karakterek miatt tűnik ki a többi zombis filmből, amikből már van egy raklap, ezért is zseniális húzás egy Tallahassee a filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás