promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a The Mandalorian új előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emellett kiderült, hogy mikor debütálnak a sorozat epizódjai.

Bevallom őszintén, én sokkal jobban várom a The Mandalorian-t, mint a Skywalker korát. Akik követték korábban a Klónok háborúja vagy a Star Wars: Lázadók animációs sorozatokat, ismerhetik Mandalore-t, ahonnan Jango Fett is származik. Frissítés gyanánt Jango Fett volt az a fejvadász, aki a Köztársasági klónhadsereg mintaegyede volt.

A Mandalore-i események szerves részét képezték az említett sorozatoknak. A Jon Favreau kreatív felügyeletével készült élőszereplős széria egy Mandalore-i fejvadászról szól, maga a történet pedig a Birodalom bukása után, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik majd.

 

Azt már tudtuk, hogy a sorozat pilotja november 12-én, a Disney+ indulásával egy napon kerül bemutatásra, azonban az azt követő hét rész már nem heti rendszerességgel fog debütálni. Érdemes ezeket a napokat bejegyezni a naptárunkba, mert elég össze-vissza érkeznek az epizódok.

  • 1. rész: november 12.,
  • 2. rész: november 15.,
  • 3. rész: november 22.,
  • 4. rész: november 29.,
  • 5. rész: december 6.,
  • 6. rész: december 13.,
  • 7. rész: december 18.,
  • 8. rész: december 27.

Érdemes megfigyelni, hogy a Favreau által írt sorozat epizódjait kik rendezték. A pilotot és az ötödik részt Dave Filoni jegyzi, aki már elég sokat tett le az asztalra a Star Wars Univerzumában, elég csak a Klónok háborúja sorozatra gondolni. Ő benne bízhatunk, fényévekkel jobban érti a Star Warst, mint Rian Johnson vagy J.J. Abrams. Nem is értem, miért nem kapott eddig mozifilmet. Rick Famuyiwa két epizódot is rendezett; a második és a hatodik részt. Deboraw Chow kapta a harmadik és a hetedik epizód rendezését, akit az Obi-Wan Kenobi sorozatra is felkértek már, szóval biztos meg van elégedve vele a Disney. Bryce Dallas Howard neve már igen érdekes. Őt leginkább a Jurassic Word-filmekből és a Pókember 3-ból ismerhetjük, mint színésznőt, de néhány rövidfilmen kívül nem sokmindent hozott tető alá rendezőként. Ő jegyzi a negyedik epizódot, kíváncsi leszek, hogy mit hozott ki belőle. Az évadzárót pedig nem más dirigálta, mint Taika Waititi, a Jojo Rabbit és a Thor: Ragnarök rendezője.

Nagyon színes és érdekes lista ez, kérem szépen. Kíváncsian várom a végeredményt. Nem kizárt, hogy epizódonként írok majd kritikát a The Mandalorian-ról, úgy gondolom, ebben az esetben érdemes az öt rendező munkáját külön véleményezni.

A pilot premierje már nagyon közel van, durván két hét múlva érkezik. Éppen ezért ideje volt, hogy egy második előzetest is kapjunk a sorozathoz, ami egyetlen egy szóval jellemezve: lenyűgöző.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás