promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent James Blunt hatodik stúdiólemeze
Borítókép:  James Blunt offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már bele is vethetjük magunkat a brit énekes „Once Upon A Mind” nevezetű albumába.

James Blunt korábbi, „TheAfterlove” című anyaga elektronikus hangzásvilága után visszatért a gyökerekhez, és ízig-vérig klasszikus popdalokat vett fel. Gyakorlatilag ez az arca az, amit a közönség megkedvelt a legelején. Az átütő sikert 15 évvel ezelőtt a „You’re Beautiful” hozta meg, amit nincs ember, aki ne ismerne, még ha nyálasnak is titulálja.

A „Once Upon A Mind”-on 11 dal hallható, ezek közül a „The Truth”-t, a „Monsters”-t és az „I Told You”-t Blunt már bedobta a mélyvízbe tesztelésre, és mindegyik szerzemény jól vizsgázott.

Az énekes olyan alkotókkal dolgozott együtt, mint Steve Robson, aki többek közt a Take That, Cher, Miley Cyrus vagy James Morrison dalait írta, de Jimmy Hogarth-ot is bevonta, aki Siával és Jameliával készített népszerű felvételeket. Persze a sok producer mellett az egész albumon rajta van Blunt igazi jellegzetes kéznyoma. Minden egyes dalt az énekes személyes érzései és élményei ihlettek.

„Úgy érzem, ez a legőszintébb lemez, amit valaha készítettem. Az album összes dala valami olyanra utal, amin keresztülmegyek, vagy amit már meg is tapasztaltam. Nagyon személyes felvétel és büszke vagyok rá, hogy megoszthatom a közönséggel”

– mesélte Blunt a korongról.

A hab a tortán, hogy a magyar közönség élőben is hallhatja a dalokat, mivel az énekes 2020. április 1-én a Budapest Arénában koncertezik.

Most azonban vessétek bele magatokat a friss Blunt élménybe, amit ide kattintva tehettek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás