promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemes ügy hozta össze Dér Henit, Király Lindát, Radics Gigit és Tolvai Renit
Borítókép:  Instagram.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dívák Karácsonya címmel rendeznek koncertet december 20-án a fővárosi BOK Sportcsarnokban. Az esten négy sikeres énekesnő, Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Renáta egy produkcióban áll színpadra.

„Ez az első alkalom, hogy így együtt szerepelünk, de lehet folytatás. Mindenkinek megvan a saját stílusa, imidzse, ettől még izgalmasabb számunkra a közös munka”

– mondta Dér Heni kedden a Spinoza Színházban tartott sajtóbemutatón.

A mintegy kétórás koncertshowban lesz tánc, lézer, nagy ledfal, és divatbemutató is kiegészíti a műsort. A közösen és külön-külön egyaránt elhangzó karácsonyi dalok mellett mind a négy énekesnő előadja néhány nagy slágerét is. Biztos, hogy a koncerten elhangzik a Csendes éj, az All I Want For Christmas Is You, valamint a Santa Claus Is Coming to Town is. A sajtótájékoztatón Tolvai Renáta és Radics Gigi felidézte, hogy sok-sok évvel ezelőtt óriási kedvencük volt a Destiny's Child amerikai lánycsapat.

Radics Gigi elmondta, hogy a Dívák Karácsonya koncert teljes jegybevételét a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlják fel, írja összefoglalójában a távirati iroda.

Tavaly már rendeztek Dívák karácsonya címmel koncertet Budapesten, akkor a Müpában Szőke Niki és Radics Gigi lépett színpadra közös produkcióval.

A fotózás részleteit láthattátok a #tényekplusz -ban @tv2official

Dívák Karácsonya (@divakkaracsonya) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás