Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befejezték az utolsó Daniel Craig-es James Bond forgatását

Befejezték az utolsó Daniel Craig-es James Bond forgatását

Zene, Film & Kultúra

Befejezték az utolsó Daniel Craig-es James Bond forgatását

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.28. 13:04

A színész fellélegezhet: szegénynek látszik is a fáradtság az arcán.

Hihetetlen, hogy végre elkészült a 25. James Bond-film, amire Daniel Craig nem csak azért fog erősen emlékezni, mert utoljára bújik a 007-es bőrébe. Úgy tűnt az elején, hogy az alkotás el van átkozva: sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás is, és még Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy vissza kellett vinni őt az Egyesült Állomokba, hogy megműtsék a lábát. A forgatás persze ekkor sem állt le, de így is sokat kellett várni, hogy végre lezárhassák a filmet.

A No Time to Die (Nincs idő meghalni) sztorija szerint Bond már visszavonultan sütteti a hasát Jamaicán, de hát hamar akcióba kell lépnie, mivel az új főgonosz, vagyis Rami Malek rosszban sántikál. Már csak miatta is iszonyatosan várja a közönség a 25-ik Bondot, és ezzel bizony én is így vagyok.

Malek mellett még olyan neveket kapunk, mint Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, és Naomi Harris.

Az alkotók a Twitteren jelentették be, hogy vége a forgatásnak, jöhet az utómunka. Daniel Craig mosolyog, de látszik az arcán, hogy nem volt könnyű menet.

A Nincs idő meghalni 2020. április 8-án debütál nálunk.

Borítókép: IMDb