promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coldplay: érkezik a nyolcadik stúdióalbum
Borítókép:  Coldplay offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csapat két új dalt már meg is osztott a közönséggel.

A rajongóknak már egy hónapot sem kell várniuk, mivel november 22-én érkezik a Coldplay nyolcadik albuma „Everyday Life” címmel. A zenekar 53 percnyi új zenével lep meg minket, a lemezt pedig kettébontották: az első CD a „Sunrise” a második pedig „Sunset” fantázianevet kapta.

Chris Martin és csapata két friss szerzeményt már be is dobott a mélyvízbe: az „Orphans” és az „Arabesque” máris közönség kedvenc lett, előbbihez pedig egy rendhagyó klipet is készítettek. Itt a zene kicsit háttérbe szorul, de az Official Lyric videóban megkapjuk az eredeti stúdióváltozatot is.

Az új zenekari fotónak igazi retró hatása van. Direkt, mert a borítót a Coldplay gitárosának, Jonny Buckland-nek nagyapja, és az ő zenekarának egy 1919-es fotója inspirálta.

A Coldplay megint valami mást akar a közönség elé tárni, és igyekszik elhagyni a komfortzónáját. Ez úgy tűnik a masszív fanoknak jelenleg bejön, és ez a lényeg. Amúgy főleg a Arabesque-nél érezhető ez, de nekem pont ezért jön be ez jobban. Az Orphans inkább tipikus rádióbarát dal lett, és ettől nem is dobtam hanyat magam. Még nem érzem ezekben a szerzeményekben azt az energiát, mint régen. Pedig nekem a legutóbbi az „A Head Full of Dreams” nevezetű albumuk is nagyon bejött.

Azonban most jönnek az igazi tesztelők, vagyis Ti! Hallójáratokat kinyitni, jöhet a friss Coldplay felvezetés!

Orphans klip

Orphans stúdióverzió

Arabesque

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás