promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Joker már a Deadpoolt is lekörözte
Borítókép:  Joe Lederer - TM & Marvel & Subs.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Deadpool kénytelen volt neki gratulálni, de a sajátos módján.

A Joker nem csak a kritikusok, de a közönség nagy kedvence is. Már ki is volt éhezve mindenki egy igazi R-kategóriás képregényfilmre, mivel ezekből igazán pangás van. Senki se gondolta volna, hogy a Joker ekkorát fog menni, pedig mire érkezik a következő box office jelentésünk, addigra már a 800 milliót is valószínűleg át fogja lépni világbevételben.

Ez duplán jó hír a rajongóknak, mivel Todd Phillips azt mondta, ha az alkotás jól teljesítene pénzügyi szempontból, akkor simán benne lenne abba, hogy érkezzen egy második rész. Mivel erre Joaquin Phoenix is rábólintott, ez össze is jöhet.

 

Most a film a Forbes jelentése szerint már 788,3 milliónál tartott a hét közepén, szóval a megdöntötte a Deadpool rekordját, ami 782 millió dollár volt. Ezzel Joker erősen belépett az R-kategóriás karakterek élmezőnyébe. Ryan Reynolds annyit írt a gratulációban, hogy:

„A k.csög”

Valószínűleg a szó kedvesebbik értelmét használta, már ha Deadpoolnál van olyan. A posztban ott vannak a legnagyobb R-kategóriás nevek, akik nagyot tudtak robbantani a moziban.

Mit keres a listán Jézus? Hát, A Passió is R-kategóriás film volt, és 610 milliót hozott a konyhára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

R-Rated box office congratulatory posts aren’t like the ones you’re used to...

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás