Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robert Pattinson hangja már megvan a Batmanhez

Robert Pattinson hangja már megvan a Batmanhez

Zene, Film & Kultúra

Robert Pattinson hangja már megvan a Batmanhez

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:15

Bárki bármit mond, a hangja nagyon lényeges lesz.

Már bemutatták Willem Dafoe és Robert Pattinson közös filmjét, A világítótoronyot, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, mivel egy igen megrázó művész filmet láttak a duótól.

 

Robert Eggers A boszorkány nevezetű misztikus horrorral már letette a névjegyét, ami igen csak megosztó volt, de hát pont ezért imádták. A mostaninál nem elég, hogy 1890-ben játszódik, a rendező rátesz egy lapáttal, mert 35 mm-es filmre forgatta, és eleve fekete-fehér lesz az egész, szóval a lehangolás minden trükkjét beveti.

Sokan nem is tudják, de Pattinson többnyire már csak ilyen független filmekben bizonyít. Willem Dafoe sem szokott elmászkálni blockbusterek felé, és az első Pókember óta nem is nagyon tette. A Batmant eljátszó színészt pont a közös munkájuk inspirálta.

„Komolyan mondom, Willem hangja teljesen motivált engem ehhez a szerephez. Egész hasonló lesz a hangom az övéhez. Batmannek elég kalózos megszólalása van, szóval szerintem ez passzolni fog hozzá.”

Most már valószínűleg még kíváncsibb mindenki, hogy mennyire lesz berekedve a Pattinson-féle Batman, na meg mennyire fogja jól eljátszani a színész. 

Ha nem jön közbe semmi, akkor a The Batman premierje 2021. június 25-ére van kiírva.

Borítókép: A24 Films