Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már darabokra is szedték a Skywalker kora utolsó előzetesét

Már darabokra is szedték a Skywalker kora utolsó előzetesét

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.24. 08:32

Azt hiszed mindent észrevettél a videóban?

Hiába van tele filmes szakértőkkel a világ, akad, akikkel ők sem tudnak versenyezni, és azok az elvetemült rajongók. Nekem is van olyan széria és film, amikről napokig tudnék beszélni, akkor sem unnám meg, azonban azt hiszem csak a Breaking Bad az egyedüli olyan univerzum, amiben minden rejtett utalást ki tudtam szúrni eddig.

A Star Wars már egy nagyobb falat, mivel vannak olyan rajongók, akik még az animációs szériákat is kívülről vágják, és egyszerűen mindent ki tudnak szúrni. Természetesen a Skywalker kora utolsó előzetesét is darabokra szedték, amit először mindenképpen nézzetek meg, ha még nem tettétek.

 

Pontosan december 19-án zárul a Star Wars klasszikus sagája, amivel egy korszaknak is vége. Persze építkezik majd egy új ST-univerzum, de a Disney is kijelentette anno, hogy nem akarja futószalagon gyártani a filmeket. A Solo kínos buktája után ez teljesen érhető.

A Skywalker kora utolsó nagy előzetese (mivel TV szpotokat még biztos kapunk) iszonyatosan látványos, és az érzelmeinkkel is igyekszik játszani. Ebben rengeteg rejtett utalás van, és ha utáljátok a spoilereket, akkor semmiképpen ne nézzétek meg, mit is hámoztak ki a rajongók a trailerből.

Vannak olyanok, akik több mint egy órán keresztül csak ezt elemzik, de szerintem nektek elég lesz a hét perces változat is.

Borítókép: Lucasfilm/Lucasfilm Ltd.

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság