promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez dalban üzent Justin Biebernek – itt az énekesnő új klipje!
Borítókép:  Selena Gomez a Netflix egyik filmjének bemutatóján 2019. október 2-án Los Angeles-ben. Forrás: AFP/Charley Gallay
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Selene Gomez új klipje valósággal letarolta az internetet, és most áll a bál a zeneszám körül.

A celebvilág álompárja volt Selena Gomez és Justin Bieber addig, amíg nem szakítottak. Aztán Selena Gomezen vesetranszplantációt hajtottak végre, ami majdnem az életébe került. Ezután egy kis időre megint összejött az álompár, ám Bieber hamar szakított kedvesével, megismerkedett Hailey Baldwin modellel, akit gyorsan el is jegyzett, majd kétszer is feleségül vett.

 

Október 23-án mutatta be új klipjét Selena Gomez Lose You To Love Me címmel. A rajongók azonnal Justin Bibernek szóló üzenettel kapcsolták össze a nótát, aminek szövege elég egyértelműen utal Gomez egykori szerelmére. Például:

  • „A világot ígérted nekem, és én elhittem. Téged tettelek az első helyre, és imádtad ezt…”
  • „Két hónap alatt lecseréltél, mintha ilyen egyszerű lett volna…”

A dal reakciói gyorsan eljutottak Justin Bieber feleségéhez, Hailey-hez, aki annyit posztolt a Twitterre, hogy éppen egy Summer Walker számot hallgat, aminek a címe

„I’ll Kill You”, vagyis „Meg foglak ölni...”.

Több se kellett a Gomez-rajongóknak, azonnal nekiestek a lánynak, aki végül törölte a posztot, de ami felkerül az internetre, az ott is maradt. Végül azzal próbálta lezárni a vitát Hailey Baldwin, hogy hagyjanak fel azzal a képtelenséggel, hogy ő meg akarná ölni az énekesnőt.

Selena Gomez több helyen, több portálnak is nyilatkozva megvédte a dalt. Elmondta, hogy nagyon hosszú és fájdalmas időszakon van túl, úgy érezte, hogy ez a legjobb gyógymód. A Mirror vette észre az énekesnő egyik megszólalását, ahol többek között a következőket mondta:

„Úgy gondolom, hogy ez azon számaim egyike, amelyek érzelmileg támogatják majd a lányokat és a fiúkat – bárhol is éljenek a világon! Abban biztos vagyok, hogy ezt az érzést mindenki átélte már. Nekem pedig ki kellett adnom magamból, attól függetlenül, hogy mi lesz ezek után.”

Nem egészen huszonnégy óra alatt már több mint huszonnégy milliószor játszották le a dalt a legnagyob videómegosztón.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás