Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bruce Willis kórházba megy: Trauma center előzetes

Bruce Willis kórházba megy: Trauma center előzetes

Zene, Film & Kultúra

Bruce Willis kórházba megy: Trauma center előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:54

Mikuláskor érkezik Willis friss akció-thrillere. 

A színész rajongói, akik között én is ott vagyok, tudják jól, hogy képes bevállalni ritka pocsék és unalmas filmeket is. Amit a legjobban várok tőle mostanság, az az Árva Brooklyn, amiben bár csak mellékszerepet játszik, de Edward Norton legfrissebb rendezése nagyon jónak néz ki.

A Trauma center első ránézésre inkább tűnik egy afféle B-kategóriás Willis mókának. Bár a feszültség megvan a trailerben, mert hát kihalt kórház éjszaka, és menekülés, de ennél többet nem igazán éreztem benne.

A történet szerint megölik Willis társát, és a gyilkosság egyetlen szemtanúja a Nicky Whelan által eljátszott karakter lesz. Nos, már itt meg kell említeni, hogy az ausztrál színésznő sosem volt ott a top nevek között, és az előzetesből ki is derül miért.

A nő kórházba kerül, azonban a rosszfiúk már jönnek, hogy eltegyék láb alól. A helyszínnek van egy afféle horroros beütése, de nem kell mitől tartanunk, mert érkezik Bruce, aki a hölgy segítségére siet.

A december 6-án érkező akció-thrillerben két pozitív dolog van: a tökéletes helyszínválasztás, na meg Bruce Willis, a többi azonban úgy néz ki nagyon felejtős lesz.

Borítókép: Lionsgate