promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még nem adták fel, hogy elkészüljön a Logan univerzum spin-offja
Borítókép:  Ben Rothstein - Marvel. TM and Twentieth Century Fox Film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kár, hogy a Disney nem akar az X-Mennel foglalkozni.

Akik féltek a Disney-Fox egyesüléstől, azok nagyon jól tették, mert a Mickey egér fülű bagázs mindenben a profitot fogja keresni, amiben pedig nem látja a potenciált, az a projekt megy a süllyesztőbe. Ki is mondták, hogy az X-Men franchise-zal nekik aztán semmi kedvük foglalkozni.

Az X-Men: Sötét Főnix nagyot bukott, de ebben az is benne volt, hogy a Disney menet közben rúgta ki a teljes marketinges csapatot. Igazából már akkor látszott, hogy a Disneyt nem érdekli az Fox által felépített X-Men birodalom. A stúdió az Új mutánsokon is babrált, és kivettek belőle minden régi vagy jövőbeli utalást. Ez a projekt már 2017 óta tolódik – eszméletlen.

Anno ugyebár James Mangold rendezte meg a a Logan – Farkast, ami kritikai, és anyagi sikert is hozott. Az alkotás zseniálisan volt felépítve, és ehhez kellett az is, hogy korhatáros legyen. Ebben ismerhettük meg X-23 karakterét, akinek a Logan sikere után szerettek volna egy spin-off alkotást szentelni, de hát ez jelenleg pihenőn van. Mangold azonban nyilatkozott a The Playlistnek, hogy még nem tett le az alkotásról.

„Hogy foglalkoztat-e a dolog? Igen! Összejöhet-e? Kételkedem benne, hogy a közeljövőben megtörténhet”

– mondta a rendező, aki azért nem tett le a projektről. Bár így nagyon nehéz lesz, hogy a Disney kinyírta az eredeti franchiset.

Jelenleg még a népszerű Deadpoollal se foglalkoznak, szóval X-23-at még nagyon ne várjunk. A Ryan Reynolds által alakított karaktert állítólag be szeretnék olvasztani a Marvel-moziverzumba. Ha ez így van, még az is elvesztheti a korhatáros jellegét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás