Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Soha nem lesz rendezői változata a Jokernek

Soha nem lesz rendezői változata a Jokernek

Zene, Film & Kultúra

Soha nem lesz rendezői változata a Jokernek

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:50

Szerintetek is úgy tökéletes, ahogy van?

Todd Phillips Jokere szembemegy a tipikus képregényfilmekkel, és erre mindenki azt mondta, hogy végre! A DC világa eleve mindig sötétebb volt, azonban valami ilyesmit várnánk el tőle. Christopher Nolan Batman-trilógiája óta talán ez az első alkotás, ami így fel tudja kavarni az állóvizet. A kollégánk is úgy jellemezte, hogy az év egyik legjobb alkotásáról beszélünk. Joaquin Phoenix zseniális alakítása ha nem is kapja meg az Oscart, de a jelöltek között biztosan ott lesz.

A Joker a közepes költségvetése ellenére a mozikasszáknál is jól teljesít, és már 563 millió dollárt hozott a konyhára. Todd Phillips szerint úgy jó az alkotás, ahogy van, és semmiképpen nem akar róla több bőrt lehúzni, tehát nem fog egy bővített változat a mozikba kerülni, ami most egyre inkább kezd divatba jönni.

„Nagyon utálom a bővített változatokat. A kivágott jeleneteket is gyűlölöm. Azért vannak kivágva, mert azokat ki kellett vágni. Az alkotás úgy került a moziba, ahogy én szerettem volna, és soha nem fogok bemutatni belőle egy kimaradt jelenetet sem.”

- mondta a rendező a Collidernek.

Szóval kedves rajongók, úgy néz ki még a DVD-n sem fogtok találkozni a Joker törölt jeleneteivel, akármennyire is szeretnétek. Igazából teljesen érhető, amiről Phillips beszél, de azért később hátha meggondolja magát, és láthatunk legalább 1-2 olyan jelenetet, ami érdekes lett volna, ha belekerül a filmbe.

Borítókép: Warner Bros.