Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy karaktert teljesen kikukáztak az Öngyilkos Osztagból

Egy karaktert teljesen kikukáztak az Öngyilkos Osztagból

Zene, Film & Kultúra

Egy karaktert teljesen kikukáztak az Öngyilkos Osztagból

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.16. 13:50

Nem tartanak többé igényt sem a színészre, sem a karakterre.

A 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag nem bukott meg a pénztáraknál, inkább a közönség szemében. Az eredeti változat két órás volt, és sokak szerint sikerült borzalmasan megvágni. Jared Leto konkrétan azért dühöngött, hogy hiába hozott ki mindent Jokerből, rengeteg jelenete került a kukába. Ő színészként már biztosan nem tér vissza ebbe a világba, ahogy Will Smith sem.

Akad viszont valaki, akinek már a karakterét sem fogják soha elővenni, de inkább maradjunk annyiban, hogy jó ideig jegelve lesz. James Gunn feladata, hogy gatyába rázza a franchiset, azonban ő már nem tart igényt Gyilkos Krokra, akit Adewale Akinnuoye-Agbaje játszott.

Maga a színész erősítette meg a Yahoo Moviesnak, hogy teljesen kikukázták, és nem fog többet visszatérni a DC univerzumába, azonban ennél lazábban fel sem dolgozhatta volna a dolgot.

„Nem is igazán éreztem, hogy vissza kellene térnem. Befejeztem a filmet, kiélveztem minden pillanatát, vettem egy Bentleyt, most meg robogok tovább.”

A színészt nem igazán érdekelték a film negatív kritikái, nem is akar Krok lenni a jövőben, de vett egy Bentleyt. Hát nem szép az élet?

Az már döntsétek el ti, hogy nektek mennyire fog hiányozni a karakter. Szerintem meglesz nélküle a James Gunn-féle alkotás.

Borítókép: Clay Enos - Warner Bros. Entertainment Inc.