promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taron Egerton még visszatér a Kingsman harmadik részében
Borítókép:  Giles Keyte - Twentieth Century Fox Film Corporation.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Töki nélkül is élni fog a franchise, de már nem lesz ugyanaz.

Amikor leültem a Kingsman elé, akkor épp a tévében adták a 2014-es első részt (hozzánk csak 2015-ben érkezett meg), és fogalmam sem volt, hogy mi vár rám. Elkezdődött, én meg véletlenül belenéztem, aztán véletlenül teljesen beszippantott.

Az első rész nagyon jó, a második már döcögősebb, de nem volt borzasztó. Az a baj, hogy sajnos jó sem, de most itt az idő, hogy a harmadik résszel jóvátegyék a dolgot. Az is kiderült, hogy ez lesz Töki sztorijának a zárófejezete. Amíg ez elkészül, addig persze érkezik a The King's Man előzményfilm 2020-ban. Egerton ebben ezért nem lehet benne, mert még meg sem született, de a karaktere mindenképpen el fog búcsúzni a Kingsman harmadik felvonásában.

„Mivel ezzel a szereppel indult a karrierem, így mindig közel fog állni hozzám. Szeretnék méltó módon elbúcsúzni a karaktertől, és visszatérek a trilógia végére. Egyszer minden jónak vége szakad. Már az elején is trilógiában gondolkodtam, és remélem rendesen tudjuk lezárni a történetet”

– nyilatkozta a színész, aki már a forgatókönyvet is elolvasta, de arról csak annyit súgott meg, hogy jól sikerült.

Természetesen akárcsak a franchiset, a harmadik részt is Matthew Vaughn fogja végig felügyelni. Reméljük most tényleg oda fogja tenni magát. Ha azonban a King's Man – A kezdeteket elrontják, akkor már Tökire se fogunk annyira várni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás