promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem bőgött le annyira Gemini Man itthon
Borítókép:  Ben Rothstein - Paramount Pictures.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ettől függetlenül a Joker erősen megtartotta az aranyérmet.

Joaquin Phoenix Jokere egy teljesen új kultuszt alkot éppen. Közepes költségvetésű, sötét, és R-besorolású filmről beszélünk, ami világszinten átlépte a félmilliárd dolláros bevételt: 544 milliónál tart jelenleg. Gyakorlatilag nincs olyan ország, ahol ne lenne első helyen most is, és ez nálunk is így történt. 74 ezer 963 ember ült be rá a hétvégén, míg össznézőszámban 211 ezernél jár. Ezzel 321 millió forintot tett hozzá a világbevételhez.

 

Jövő héten két erősebb alkotás is érkezik: az egyik a Demóna, a másik pedig a Zombieland 2. Meglátjuk, hogy melyiknek sikerül megszorongatnia, vagy letaszítania a Jokert a trónról.

A Gemini Man annyira nem bőgött le nálunk, mint Amerikában. Ehhez kellett az is, hogy Will Smith idejöjjön reklámozni a filmet, amit kicsiny hazánkban forgattak. Megy körülötte a hype, és második is lett 41 ezer 72 nézővel. Amerikában más volt a helyzet, mert ott az Addams Family – A galád család új animációs változata is beelőzte. Ang Lee filmje 20,5 millió dollárral tudott indítani a tengerentúlon, ami nagyon kevés. Tepernie kell, ha vissza akarja hozni a 138 milliós büdzsét.

 

Ami hihetetlen, hogy az új Jennifer Lopez filmre még mindig 21 ezer ember volt kíváncsi. A Wall Street pillangói mindenhol tarolt, és nem gondoltam volna, hogy még ezen a héten is ilyen számokat fog hozni. Eddig amúgy 138 ezer ember ült be rá.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Ad Astra – Út a csillagokba, Prédák (premier), Kópé, Playmobil: A film, Jó srácok, FOMO – Megosztod, és uralkodsz (premier), AZ – Második fejezet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás