Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Friss előzetest kapott a Charlie angyalai reboot

Friss előzetest kapott a Charlie angyalai reboot

Zene, Film & Kultúra

Friss előzetest kapott a Charlie angyalai reboot

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:20

Még mindig egy tök felesleges filmnek tűnik.

Az első előzetest több mint 16 millióan nézték meg, de annyira még nem is volta rajta dislike cunami, mint amire számítottam. Egyelőre nem igazán látom, hogy a Sony próbálkozása, hogy a fenébe fog nem megbukni.

Ugyebár Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore Charlie angyalaiként nyugdíjba vonult, és jön helyettük Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska. Hogy még nőiesebb legyen az egész, a klasszikus Bosley karakterét is leváltotta a rendezőnő, és ki más is játszhatná el jobban, mint ő, vagyis Elizabeth Banks. Azt hinnétek itt megállok, de nem, ugyanis három darab Bosley lesz! Patrick Stewart és Djimon Hounsou is Bosleyt játszik. Minek?

A régi 2000-es Charlie angyalait Joseph McGinty Nichol (McG) dobta fel látványos akciókkal, de most itt van egy Elizabeth Banks, aki nőiességet lehet bele tud tenni az alkotásba, de akciót? Még az előzetesekből is rendre kispórolják, pedig ez egy akciófilm, vagy micsoda. Ami még gáz, hogy az új trióban semmi erőt meg tökösséget nem látok, mintha csak úgy ellennének, lógnának a semmiben.

Miről győzött meg a második előzetes? Hát csak is arról, hogy ez egy teljesen felesleges film lesz. Azonban döntsétek el ti, hogy mit gondoltok. 

A frissített angyalok 2019. november 14-én támadják be nálunk a mozivásznakat. 

Borítókép: Sony Pictures