Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett az Előre teljes előzetese

Megérkezett az Előre teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett az Előre teljes előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:30

A Pixar egy igazán eredeti sztorival állt elő.

Nekem már az első kedvcsináló is nagyon tetszett, de a teljes előzetesben már bonyolódik a helyzet. A poénok többségét az fogja adni, hogy mágikus világ keveredik össze a mi modern társadalmunkkal, amiből már sajnos kiveszet az igazi varázslat. Olyan szinten, hogy a sellők a medencében nyomkodják az okostelefonjukat, míg az unikornisok idegesítőek, felforgatnak mindent, és mosómedveszerűen a kukákban turkálnak.

A múltkori kedvcsináló ebbe a világba engedett betekintést, de most már az igazi trailerben kirajzolódott a sztori. A középpontban egy elf testvérpár lesz, akik közül Ian kap a születésnapjára elhunyt édesapjától egy varázsbotot, na meg egy üzenetet, amiben az áll, hogy miképp kellene visszahoznia apját, aki egy teljes napig velük lehetne.

Igen ám, de valami balul sül el, és csak két lábat kapnak. Innentől bele kell vágniuk egy nagyobb kalandba, hogy a test teljessé váljon.

A két főhőst az eredeti, vagyis angol változatban a Marvel-univerzumból már jól ismert Chris Pratt és Tom Holland szólaltatja meg. Chris Pratt azt mondta, hogy könnybe lábadt a szeme, amikor vázolták neki a teljes történetet. Szóval tessék felkészülni, nagyon összetett és szívszorító alkotást fogunk kapni.

Az Előre 2020. március 5-én debütál nálunk.

Borítókép: Disney/Pixar