promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Előre teljes előzetese
Borítókép:  Disney/Pixar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pixar egy igazán eredeti sztorival állt elő.

Nekem már az első kedvcsináló is nagyon tetszett, de a teljes előzetesben már bonyolódik a helyzet. A poénok többségét az fogja adni, hogy mágikus világ keveredik össze a mi modern társadalmunkkal, amiből már sajnos kiveszet az igazi varázslat. Olyan szinten, hogy a sellők a medencében nyomkodják az okostelefonjukat, míg az unikornisok idegesítőek, felforgatnak mindent, és mosómedveszerűen a kukákban turkálnak.

A múltkori kedvcsináló ebbe a világba engedett betekintést, de most már az igazi trailerben kirajzolódott a sztori. A középpontban egy elf testvérpár lesz, akik közül Ian kap a születésnapjára elhunyt édesapjától egy varázsbotot, na meg egy üzenetet, amiben az áll, hogy miképp kellene visszahoznia apját, aki egy teljes napig velük lehetne.

Igen ám, de valami balul sül el, és csak két lábat kapnak. Innentől bele kell vágniuk egy nagyobb kalandba, hogy a test teljessé váljon.

A két főhőst az eredeti, vagyis angol változatban a Marvel-univerzumból már jól ismert Chris Pratt és Tom Holland szólaltatja meg. Chris Pratt azt mondta, hogy könnybe lábadt a szeme, amikor vázolták neki a teljes történetet. Szóval tessék felkészülni, nagyon összetett és szívszorító alkotást fogunk kapni.

Az Előre 2020. március 5-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás